Med Kedlen har Volkerts Fylke fået fleksible lokaler, som er perfekte til bl.a. teambuilding, kokkeskole, workshops, fotoshoots og lanceringer. Lokalerne kan desuden lejes.
Kedlen består af et råt og smukt showroom, et område til fællesspisning og et professionelt køkken med plads til 36 deltagere i kokkeskole fordelt på seks hold.
Lokalernes 350 kvadratmeter har højt til loftet og et særligt, industrielt lysindfald fra store vinduespartier. Lokalerne kan bruges til mangt og meget – smagninger, produktlanceringer, workshops, undervisning og meget, meget mere.
En garageport giver f.eks. mulighed for at køre en bil ind i showroomet, hvis Kedlen skal bruges til et fotoshoot eller en lancering af en ny bilmodel.
Området til spisning kan indrettes hyggeligt, hvis lokalerne skal bruges til teambuilding og kokkeskole. Holdene kan kreere gastronomien i det professionelle køkken, og anstrengelserne kan nydes i lokalet lige ved siden af. Showroomet kan bruges til workshop-aktiviteter, mens der er teambuilding i køkkenet.
Det hele ligger i direkte forbindelse med Volkerts Fylke, og lokalerne kan lejes fra søndag til onsdag – enten for en aften eller på dagsbasis.
Skal holdet rystes sammen eller skal der skabes nye relationer til kunder eller
leverandører? Så er vores kokkeskole, hvor man sammen kreerer en fantastisk 3 retters menu det helt rigtige. Her er tid til hygge, masser af samarbejde og ikke mindst noget at grine af.
Er man til intern konkurrence, er masterchef konceptet det rette valg. Her dystes i 6 hold, som alle skal lave en 3 retters menu. Hovedelementerne er bestemt på forhånd. Kreativiteten skal slåes løs under en stram tidsplan. Der gives point for kreativitet, tid, æstetik og naturligvis smag.
Deltag i en lærerig workshop hos Volkerts Fylke, hvor vi gennemgår alle facetter af surdejsbagning. Alle hævnings- og tilføjningsprocesser af brødet bliver vist og gennemgået hvilket vil give en helhedsfornemmelsen af, hvordan man opbygger et surdejsbrød.
Få basiskomponenterne til en lækker salat og oplev showcooking med salatTøsen!
Lær at lave pesto, basisdressing, basisknas & basissylt samt principper omkring salatopskrifter.
Ved at acceptere giver du dit samtykke til, at vi kan indsamle og behandle oplysninger om din browsingadfærd.